Sit dedicat Festivalului Cerbul de Aur 2002 Brasov,
Realizat de redactorii cotidianului Monitorul de Brasov
Situl oficial al festivalului poate fi vizitat la www.cerbuldeaur.ro
Septembrie 2002
 
 
 
 
 
Vedete  
Concurenti  
Celebritati  
Program  
Circoteli  
Galerie foto  
Istoric  
Stiri  
 
Paula Seling a cistigat trofeul festivalului international ”Cerbul de Aur” - 2002. Cintareata a interpretat doua melodii: una in limba romana si alta in engleza. Pentru a doua oara consecutiv, marele trofeu a ramas in tara. Anul trecut a fost cistigat de trupa ProConsul.

 
 

 

Premiul I a fost cistigat de formatia australiana Lash. Solista trupei, Micalela Jayne Stayford, a marturisit ca s-a simtit foarte bine la Brasov si ca nu regreta ca a strabatut atitia kilometri.”Toata saptamina am umblat in blugi, asa ca-mi este foarte greu sa ma mai imbrac intr-o rochie”, au fost primele cuvinte spuse de realizatoare.

Olandezul Mike Peterson a fost cel mai indragit de public. A fost foarte aplaudat atunci cind s-a anuntat ca a cistigat premiul II. A interpretat doua melodii in limba engleza, una din repertoriul formatiei Holograf, ”Sa nu-mi iei niciodata dragostea”.Trupa Millenium a cistigat premiul trei. Moldovenii au plecat de la Brasov cu un premiu la care nici nu sperau. ”Am venit la festival cu gindul sa aratam lumii muzica noastra. Acest rezultat este promitator pentru cariera noastra”, a declarat Nadin Trobin, solista formatiei.

 
Olandezul Mike Peterson, a carui voce aminteste de Tom Jones, a cistigat simpatia romanilor si Premiul de Popularitate cu 4169...
ProConsul a primit felicitari de la Scorpions
- Pentru spectacolul de pe scena ”Cerbului de Aur”, cele doua rusoaice de la t.A.T.u. vor primi nici mai mult, nici mai putin, decit 30.000 de dolari, Chiar daca show-ul s-a terminat brusc TVR va plati fetelor miliardul. Reprezentantii TVR sustin ca t.A.T.u. a cintat 55 - 60 de minute desi toti spectatorii prezenti in Piata Sfatului au vazut un spectacol care n-a depasit 25 min.
 
STIRI
 

Recitalul fetelor de la t.A.T.u. a fost la limita penibilului. La spectacolul jalnic a contribuit din plin si traducatoarea. Inainte de show, rusoaicele cerusera organizatorilor sa le permita in scena si un numar erotic. N-au apucat. Dupa doar 5 melodii, mult ”gavarit”, fite, un lung sarut pasional si o declaratie privind dragostea dintre ele, rusoaicele au ramas fara glas. Asta pentru ca li s-a taiat playback-ul. In huiduielile salii, ele au incercat sa balmajeasca niste scuze cum ca timpul le-a expirat, asigurind publicul ca se vor intoarce alta data, poate la anul, cu mai multe melodii si videoclipuri. Alte citeva minute au vorbit in ruseste, fara ca publicul sa priceapa o iota.
 
  - Pasarea Colibri a primit Discul de Aur pentru vinzarea a peste 35.000 de bucati ale unui singur album...
  - Cei 16 concurenti
 

- Premii de 20.000 USD....

- 14 prezentatori de la TVR
Andreea Marin si Cosmin Cernat sînt prezentatorii primei si ultimei seri a festivalului....

 
4 septembrie a fost seara THE KELLY FAMILY

IRIS pentru a doua oara pe scena festivalului
 
 

- Vedeta de 10.000 USD/lunã
Andreea Violeta Marin s-a nãscut acum 27 de ani...

- Zeci de jandarmi au efectuat o razie de proportii în Piata Sfatului...

   
Boyz II Men la Brasov in 5 septembrie

Pasarea Colibrii: legenda
 
 

- Lana si Julia(trupa t.A.T.u.) nu se feresc sã se îmbrãtiseze si sã se sãrute pe gurã în public....

 
Recital SCORPIONS in ultima seara de festival

Rusoaicele de la „t.A.T.u au cîntat
în seara de
galã la „Cerb
 
 
- Prezentarea lui Botezatu a fost cea mai aplaudatã. A venit la Brasov cu o colectie de lenjerie intimã pentru bãrbati si colectia „Ameno“.  
Paula Seling si Angel au reprezentat România in concurs

ProConsul - Cistigatorii editiei 2001
 
  SUS

- Într-o tinutã tinereascã sport, ras în cap, zîmbind tot timpul, Benone Sinulescu discuta jovial, ieri, în holul Hotelului „Ciucas“...

- Stanley Foort a devenit celebru în 1992, dupã ce a dansat 104 ore neîntrerupt. A intrat în Cartea Recordurilor, dar dupã aceea a avut probleme cu genunchii.


Ultima actualizare: 09-09-2002

Acest sit are scop informativ, necomercial. Acesta nu este sit-ul oficial al festivalului.

Materialele folosite sint preluate din cotidianului Monitorul de Brasov.

 
- Bîrfele cerbului

Trupa Scorpions vrea sa aiba la dispozitie in orice moment al zilei ciocolata calda, sucuri naturale, ceai cu gheata, Red-Bull, lapte cu grasime si fara, piine prajita, fructe proaspete, servetele, tacimuri, cani calde si reci.

Paharele de cristal, tacimurile de argint si prosoapele negre, sint citeva din pretentiile baietilor de la Boyz II Men pentru zilele petrecute la Brasov.

- Maite s-a intors pe scena si a spus ca barbatul cu care a dansat este prima ei dragoste din Romania.

- In fata hotelului Aro, o brasoveanca trecuta de prima tinerete, l-a oprit pe Mircea Vintila pentru a-i marturisi ca-l iubeste din 1973.